Събирайте Wizzy точки

 

Wizzy картата Ви позволява да получавате и използвате Wizzy точки в замяна на всеки лев, който сте похарчили. Колкото повече Wizzy точки събирате, толкова повече средства спестявате и по-големи бонуси получавате.

ПЕЧЕЛЕТЕ, докато харчите!

При всяка покупка в търговски обект от мрежата на WizzyDeal получавате Wizzy точки, които се трупат във вашия Wizzy портфейл. Те могат да бъдат използвани във всички партньорски обекти на програмата, като ви осигуряват намаления от стойността на избраната стока, както и достъп до специални отстъпки и бонус програми. За да се възползвате от изгодните оферти, е достатъчно само да представите своята Wizzy карта в съответния търговски обект.
По-подробна информация за Wizzy точките, които можете да спечелите във всеки от партньорските ни обекти, можете да намерите в секцията „Партньори“.

ПЕЧЕЛЕТЕ, докато се забавлявате!

WizzyDeal може да превърне пътуването или ваканцията ви в още по-пълноценно изживяване. Печелете Wizzy точки по време на престоя си в хотела, докато вечеряте в ресторанта или посещавате местни забележителности, увеселителни центрове или магазини. Направете забавлението си още по-пълноценно, спестявайки!


ПЕЧЕЛЕТЕ, докато работите!

Можете да печелите точки не само докато пазарувате. С WizzyDeal трупате точки и с дейности, обслужващи бизнес нуждите на вашата компания. Независимо дали става дума за дизайн на ново лого, корпоративна презентация, рекламна кампания или организиране на събитие – доверявайки се на опита на нашите експерти, вие не само си гарантирате високо качество и безупречно обслужване, но и събирате Wizzy точки.

ПЕСТЕНЕТО НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЛЕСНО И ЗАБАВНО! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ СЕГА!