Често задавани въпроси

 

Какво е WizzyDeal?

WizzyDeal е програма за клиентска лоялност, която предлага на своите членове многобройни възможности за промоции и спестяване на средства. Когато пазарувате в партньорските обектите на WizzyDeal, вие печелите и събирате Wizzy точки, срещу които получавате отстъпки и изгодни оферти в партньорските търговски обекти на WizzyDeal.

Необходимо ли е да плащам за членство в WizzyDeal?

Не. Членството в WizzyDeal е напълно безплатно.

Всеки ли би могъл да стане член на WizzyDeal?

Да. Всеки, който има навършени 18 години, може да кандидатства за членство в WizzyDeal.

Как мога да стана член на WizzyDeal?

Просто се регистрирайте като нов член на WizzyDeal и ние незабавно ще създадем Ваш онлайн членски акаунт, откъдето ще можете да:

  • актуализирате своя профил
  • проверявате своя WizzyDeal баланс
  • получавате информация за новите промоции и оферти на базата на Вашите предпочитания
  • получавате лични съобщения, проверявате за актуални кампании
  • получавате друга важна информация.


Как работи WizzyDeal ?

За да се възползвате от възможностите на WizzyDeal, е необходимо да се регистрирате на сайта на програмата www.wizzydeal.com и да изберете обект от партньорската мрежа, където ще получите своята Wizzy карта. Може да използвате своята карта всеки път, когато пазарувате, като събирате Wizzy точки. Всяка транзакция, както и балансът по Вашата сметка, ще бъдат автоматично актуализирани във Вашия Wizzy портфейл и ще можете да ги проверявате всеки път чрез своя онлайн членски акаунт.

Как мога да получа своята карта?

Може да получите Вашата Wizzy карта в избран от Вас обект от партньорската мрежа на програмата.

Мога ли да бъда едновременно Партньор и член на WizzyDeal?

Да, това е възможно. Като Партньор на WizzyDeal Вие нямате ограничение да бъдете и член на клуба.

Кога изтича срокът на моята Wizzy карта ?

Датата на валидност е изписана на Вашата Wizzy карта.

Как мога да проверя баланса на моите Wizzy точки?

Просто влезте в своя онлайн акаунт и ще можете да проверите настоящия си баланс на Wizzy точки, списъка на последните си WizzyDeal транзакции, както и броя на точките, които сте събрали с всяка от тях.

Ще мога ли да се възползвам от предимствата на WizzyDeal, ако не съм местен жител, а само пребивавам за кратко в съответния град?

WizzyDeal е единствената програма за клиентска лоялност, която ви позволява да се възползвате от нейните предимства, дори и да сте само на кратко посещение. Когато сте във ваканция, бихте могли да събирате Wizzy точки чрез настаняването си в определени хотели, резервации за пътуване, посещение на местни забележителности, развлекателни и търговски обекти. Можете да станете член на WizzyDeal чрез онлайн регистрация и да вземете своята карта от всеки партньорска туристическа агенция на WizzyDeal.  

Как бих могъл да похарча събраните Wizzy точки, ако съм само на кратко посещение?

Бихте могли да използвате своите Wizzy точки при същата партньорска туристическа агенция на WizzyDeal, където сте получили картата си. Можете да размените точки за намаления на самолетни билети, пътувания, ваканции. Имате възможността и да прехвърлите точки в WizzyDeal карта като подарък или да ги запазите за следващото си посещение в същия град, където сте ги получили.