Защо да взема карта WizzyDeal?

 

WizzyDeal е единствената програма за клиентска лоялност, в която харченето, пестенето и печеленето вървят ръка за ръка. Програмата ви предоставя страхотни оферти, изгодни предложения и многобройни възможности да спестявате, докато пазарувате или се развличате.  При това напълно безплатно, без такси, първоначални инвестиции и скрити условия!

Достатъчно е да се регистрирате, за да получите вашата Wizzy карта. Започнете да събирате Wizzy точки и открийте чудесните възможности, които програмата ви предоставя.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ С WIZZYDEAL:

Страхотни оферти за пазаруване и забавления

Открийте многобройните и непрекъснато обновяващи се предложения за покупки и развлечения. Уникални оферти, големи промоции, вълнуващи преживявания!

Възможност да пестите и да печелите от всяка покупка

Намалете разходите си за пазаруване и спечелете от всяка своя покупка при партньорите на WizzyDeal. Събирайте точки във Вашата Wizzy карта и получете максимума за парите, които сте похарчили.

Актуална информация за промоции и оферти

Непрекъснато обновяващата се информация за предлаганите стоки, кампании и намаления от нашия бюлетин и сайт ще Ви позволи да бъдете в крак с най-изгодните оферти и промоции.

Богат избор и коректност

Партньорската мрежа на WizzyDeal включва проверени и коректни търговци от нашата партньорска мрежа, предоставящи голямо разнообразие от стоки и услуги от най-различни сфери.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА!