Кралици на красотата пазаруват с WizzyDeal карти


Кралици на красотата пазаруват с WizzyDeal карти

Тази година на 24 ноември ще се проведе четвъртото издание на конкурса за красота Miss Gaming BEGE. Красавици от различни градове ще се борят за короната и ще дефилират  в няколко кръга пред жури от авторитети в модния бизнес, журналистика, лайфстайл и др.

 

Сред партньорите на конкурса се подрежда и програмата за клиентка лоялност WizzyDeal. На кастинга за претендентки на всички момичета ще бъдат издадени WizzyDeal карти, с които да пазаруват,  да пестят и да се забавляват. Наши партньори на Miss Gaming също са подготвили изненади за красавиците.

 

Ресторант WineBar осигурява романтична вечеря за двама, в прекрасна обстановка със свещи и кулинарни изкушения в полите на Витоша.  Бутик за бижута d’Orne ще предостави на финалистиките  бляскави корони, достойни за истински кралици на красотата.

 

Очаквайте оспорваната надпревара и вземете участие във вота за лице на публиката. Следете новините за участниците и техните кандидатки, които ще се борят за титлата Miss Gaming BEGE 2015 ТУК- Miss Gaming BEGE


Added on 2015-09-03 11:51:05