Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

КАФЕТЕРИЯ ЕЛЕКТРОН


Ако държите на доброто обслужване и уютната атмосфера, посетете кафетерия “Електрон”. Тук можете да изпиете кафето си в приятна обстановка, или пък да се насладите на вкусните гурме ястия от обедното меню. Заведението предлага богата гама от свежи питиета, горещи изкушения и пресни фрешове от сезонни плодове. Тази кафетерията ще изненада приятно и почитателите на сладките изделия с нестандартни шоколадови вкусотии.
Елате и се убедете сами! Очакваме ви!

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга , за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство. Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки.


Обекти на фирмата

обект: Кафетерия
адрес: ул. Кукуш 1
град: София
телефон: 0887383101
email: m.vutova@abv.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.