Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

WE PLAY


Ако се чудите къде да разпуснете след дългия работен ден, решението е само едно – We Play. Това е най-големият спортен център за тенис на маса и пинг понг в България. Разположен в търговски център Paradisе в столицата, We Play разполага с уютен дневен бар и вечерен парти клуб. Залата е просторна и подходяща за организиране на всякакви мероприятия – конференции, семинари, детски рождени дни, спортни срещи и други.  Събудете състезателя у себе си и заповядайте в спортен център We Play. Тези от вас, които предпочитат сладките приказки на по питие, ще открият интересни предложения от екзотични коктейли, гарнирани с много добро настроение и хубава музика. 

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга , за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство. Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Facebook Website


Обекти на фирмата

обект: We Play - Paradisе
адрес: бул. Черни връх 100, Paradise center, етаж 1 (до магазина на Мтел)
град: София
телефон: 0887082080
email: office@weplay.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.