Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

РЕСТОРАНТИ КАКТУС


Ресторант Кактус се утвърди през годините заради превъзходната храна, доброто обслужване и приятната ненатрапчива атмосфера. Това е идеалното място за специални поводи или бизнес. При нас можете да се насладите на разнообразни ястия от интернационалната кухня, домашно приготвена прясна паста, ястия на барбекю и много други атрактивни предложения на нашите шеф готвачи.  Ресторантът е и едно от първите места, в които беше "въведено" обедното меню или познатия на всички Бизнес обяд.

Кактус е един от малкото ресторанти, които предлагат традиционен английски брънч / организира се в заведенията в София през зимните месеци Септември- Май Събота и Неделя/ – късна закуска преминаваща в обяд под звуците на тиха музика на живо. Гостите могат да се насладят на разнообразен бюфет, който е различен всяка седмица и включва салатен бар, предястия, основни и десерти. Определени неща от менюто се приготвят на Show cooking, а любителите на италианска кухня ще могат да опитат прясна паста направена и приготвена пред тях , която е и част от идеята за рационално и здравословно хранене.

Важно!!! 
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство. Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Website Facebook


Обекти на фирмата

обект: Ресторант Кактус - Център
адрес: ул. Христо Белчев 20
град: София
телефон: 02 986 74 31
email: manchev@cactus.bg
за 1 лв. получавате 2 точки
обект: Ресторант Кактус - Свети Влас
адрес: ул. Люляк 1
град: Свети Влас
телефон: 0897854716
email: manchev@cactus.bg
за 1 лв. получавате 2 точки
обект: Ресторант Кактус - Лозенец
адрес: ул. Милин Камък пл. Папа Йоан Павел 2
град: София
телефон: 0897854716
email: manchev@cactus.bg
за 1 лв. получавате 2 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.