Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

МЕХАНА КУКУШ


Механа Кукуш е разположена на удобно и спокойно място в квартал  Захарна фабрика. Заведението предлага една истинска експлозия от вкусни гозби, приготвени по традиционии български рецепти. Интериорът на Кукуш изцяло е решен в битов стил, а през летния сезон клиентите могат да се отпуснат в уютната лятна градина на ресторанта. Освен кулинарното ранзообразие, механата предлага на своите гости и музикална програма, тематични вечери - български народни песни и танци, гръцки партита и много други.

Елате и почувствайте радостта на народа! 

Важно!!! 
Когато плащаш своя покупка или услуга , за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство. Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Facebook


Обекти на фирмата

обект: Механа Кукуш
адрес: ул. Кукуш 1, бл.69
град: София
телефон: 0878955105
email: ivan.mladenov73@gmail.com
за 1 лв. получавате 2 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.