Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ БЪЛГАРИЯ


Туроператор „Музенидис Травъл България” е официален представител на гръцката компания „Mouzenidis Travel“. Фирмата е безусловен лидер в организацията на почивки в Гърция вече над 20 години. Работи успешно на туристическия пазар, има развитата мрежа от клонове и представителства и изключително широк избор от предлагани услуги. „Музенидис Травъл България” има офиси в Европа, Русия, ОНД, както и в главните гръцки градове и водещи курорти.

Компанията разполага с квота места и ексклузивно право за настаняване на своите гости в най-добрите хотели от всички категории на територията на Гърция. Туроператор „Музенидис Травъл България” предлага както традиционна плажна ваканция, така и индивидуални VIP програми, групови и тематични пътешествия, специални мероприятия, корпоративни пътувания и бизнес семинари, летни детски лагери, СПА и уелнес туризъм.

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Website Facebook


Обекти на фирмата

обект: Музенидис Травъл България
адрес: бул. Ал. Стамболийски 61
град: София
телефон: 02 852 2222
email: sofia@mouzenidis.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.