Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

БЕЛЛА ТРАВЕЛ


БЕЛЛА ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ  е туроператор и турагент, който оперира в цял свят. Тук можете да организирате Вашата почивка, екскурзия, сватбено пътешествие или бизнес семинар. БЕЛЛА ТРАВЕЛ ще подбере най-добрите и изгодни оферти за Вас, така че да направи Вашето пътуване или събитие незабравимо. Освен традиционните морски, SPA  почивки, почивки в България и чужбина, компанията се е специализирала и в органзирането на уикенди в  Европа и културен туризъм.

Туроператорът предоставя ползване на специални тарифи, както и максимално възможните бонуси и отстъпки за всеки конкретен продукт или услуга за своите постоянни клиенти. БЕЛЛА ТРАВЕЛ предлага комплексно обслужване и на корпоративни клиенти. Основната цел е да се даде пълен пакет от услуги, който да Ви освободи от всички ангажименти, свързани с настаняване, хранене, транспорт, изработка на рекламни материали и др. Екип от опитни специалисти подбира за Вас най-доброто от туристическия пазар. 

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Facebook Website


Обекти на фирмата

обект: Белла травел
адрес: ул. Гургулят 10
град: София
телефон: 0878 272 100
email: office@bellatravel.eu
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.