Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

ДОРНЕ


Изберете едно от предложенията на Дорне. Мисията на екипа D`Orne е да осигури красота и щастие на всички вас и ние ще дадем всичко от себе си, за да задоволим нуждите Ви от уникални и незабравими бижута. За да предоставим най-високо качество за парите Ви, внимателно избираме всяка технология за производство на бижута. Ние искаме да бъдете убедени, че купувайки D`Orne, Вие ще платите най-добрата цена за фини сребърни бижута проба 925 с 24-каратово злато или родий, обсипани със скъпоценни камъни, перли или диаманти. Както казваме - бижута мечти, без които не можеш!

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга , за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка само изцяло с точки като имате необходимата сума в Wizzy точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Website Facebook


Обекти на фирмата

обект: Дорне - Мол София
адрес: бул. Александър Стамболийски 101, MALL of Sofia Етаж: Партер
град: София
телефон: +359 (0)2 878 79 89
email: info@dorneboutique.com
за 1 лв. получавате 3 точки
обект: Дорне - Парадайс център
адрес: бул. Черни Връх 100
град: София
телефон: +359 (0)888 130 613
email: info@dorneboutique.com
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.