Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

МАСТЪР КЛАС


Открий предимството да комуникраш свободно в учебен център „Мастър Клас”. Екип от ентусиазиарни професионалисти организира курсове и индивидуални уроци за деца и възрастни по английски, немски, френски, руски и испански език. Ако пък желаете да се упражнявате и да усетите тръпката от реалната комуникация, „Мастър Клас”, сформира групи за езикови ваканции във Великобритания. Тук можете да преминете подготвителни курсове за сертификатните изпити на Кеймбридж, IELTS и TOEFL. За учениците учебният център осигурява уроци по математика и БЕЛ, както и специално обучение за кандидат-гимназистите. Екипът на „Мастър Клас” се е погрижил и за най-малките си посетители. Всички деца меду 5 и 10 години могат да посещават лятна и учебна занималня, където да обогатят знанията си, учейки и комуникирайки помежду си. 

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Website Facebook


Обекти на фирмата

обект: Мастър Клас
адрес: ул. Славянска №24
град: София
телефон: 02/ 4 111 100
email: info@masterclass.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.