Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

ANNABEL ATELIER


За Вашето специално събитие, абитуриентски бал, сватба, коктейл или друг официален повод – доверете се на модна къща Анабел. Бутикът предлага елегантни бляскави коктейлни рокли, както й голямо разнообразие от булчински модели.

Освен класически изпълнения, Анабел осигурява на своите клиенти уникални дизайнерски решения от ръчно плетени модели. Това е мястото, където можете да откриетте не само перфектният тоалет за Вашето събитие, но и всички необходими аксесоари към него.

Бижута, тиари, ръкавици, воали, обувки, сватбени чаши, украси, кошници и какво ли още не Ви очаква в бутик Анабел. Бъдете стилни и впечатлявайте всички около себе си, като модел позиращ на червения килим в Холивуд.

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Facebook            


Обекти на фирмата

обект: Annabel Atelier - Fashion House
адрес: ул. Пиротска 22
град: София
телефон: 0879141708
email: deni.petkova@mail.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.