Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

МАГАЗИН АНАБЕЛ


Скъпи приятели, имаме удоволствието да Ви представим магазин Анабел. Модният бутик предлага разнообразие от платове, цветове и кройки както на по-елеганти модели, така и на дрехи за ежедневието. Особено интересни са плетивата, които са запазена марка на Анабел. Много от елементите на тоалетите са плетени ръчно. Допълнителен блясък на някои от дрехите придават инкрустирани камъни и кристали.

Бутикът се намира в центъра на София, на леснодостъпно място и Ви очаква с много атрактвини модни предложения и бонификации. Бъдете красиви и стилни по всяко време и за всеки повод с тоалетите на Анабел.

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Facebook


Обекти на фирмата

обект: Магазин Анабел
адрес: ул. Пиротска 22А
град: София
телефон: 0879141708
email: deni.petkova@mail.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.