Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

МДЦ МЕДИВА


Денонощен медицински и дентален център “Медива” е едно от първите частни здравни заведения в страната, лицензирано да извършва първична и специализирана медицинска, както и стоматологична (дентална) доболнична помощ.

Модерната база обединява диагностично-консултативни кабинети от почти всички медицински специалности, два стоматологични кабинета за първична и специализирана дентална помощ, включително и ортодонтия с денонощно работещ рентгенов дигитален апарат за зъбни снимки, клинична и микробиологична лаборатории, физиотерапия, рахабилитация и акупунктура, психолог, логопед, хомеопат и липидолог, хирургичен кабинет за хирургични интервенции за малка и средна хирургия, включително и в областта на дерматологията, дневен стационар.

Екип от високо квалифицирани лекари (стоматолози, медицински сестри, лаборанти; помощен персонал) работи денонощно и в почивните и в празничните дни. 

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. WebsiteFacebook


Обекти на фирмата

обект: Медицински и дентален център “Медива”
адрес: ж.к. “Люлин” IV Център, бл. 447, вх. А
град: София
телефон: 02/925 00 16, 02/824 47 54
email: mediva@abv.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.