Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

АСИНЕЛЛА


Облеклата на фирмата са семпли, елегантни, по-скоро класически,но задължително съобразени със световните модни тенденции като цветова гама, материя и силует. Предназначени са за градския стил на живот и са идеалното решение както за работния ден в офиса, банката или кантората, така и за вечерите, прекарани в спокойната атмосфера на тих ресторант, на среща с приятели или на питие в уютен бар.

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга , за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Facebook


Обекти на фирмата

обект: Асинелла
адрес: ул. Алабин 34
град: София
телефон: 0896797909
email: dakastil@mail.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.