Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА “ДИАЛОГ А”


Мебелна къща “Диалог А” предлага уникално обзавеждане на жилища, магазини, заведения и офиси, и подбира най-добрите материали и обков, елекродомакинска техника и осветление. За 15 години в мебелното производство фирмата се оповава на максимата, че най-добрата реклама е препоръката от доволен клиент. Екипът на “Диалог А” ежедневно се старае да покрие по подобаващ начин, нуждите на всеки клиент.

Собственикът на фирмата Александър Шпицер се стреми винаги екипът му да взима оптималните решения с цел създаване на модерни и функционални мебели, съобразени с изискванията и бюджета на клиентите.“Диалог А” предлага пълния пакет услуги – лазерно замерване на помещения, изготвяне на индивидуален проект, помощ при избора на подходящ обков, изработка, доставка и монтаж на мебелите. 

С годините мебелната къща си е създала голяма партньорска мрежа. Благодарение на това тя предоставя най - добрите електроуреди, матраци, подматрачни рамки и т.н. Индивидуалният подход към разработването на продукти позволява да се създават услуги, които прецизно отговарят на потребностите на клиентите. 

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки.WebsiteFacebook


Обекти на фирмата

обект: Диалог А
адрес: ж.к. Захарна фабрика, ул. Кукуш 1
град: София
телефон: 02/4177748, 0898 32 32 12
email: dialog_a@abv.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.