Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

НЕЗАВИСИМ ТЕАТЪР


“Независим театър” отвори врати на 6-ти май тази година и вече се превърна в едно от най-посещаваните места в столицата. Той се намира на мястото на бившия “Модерен театър” в Дома на българо-съветската дружба. Създаден от Младежката организация за независимо театрално и филмово изкуство (МОНТФИЗ) театърът предлага на своите посетители не само прекрасна атмосфера, но и осигурява присъствието на някои от най-именитите родни актьори. В програмата на “Независим театър” влизат представления с участието на Асен Блатечки, Калин Врачански, Ненчо Балабанов, Стоянка Мутафова, Христо Гърбов, Явор Гърдев и много много други. Бившият “Модерен театър” разполага с две пространства - голяма сцена с капацитет от 400 места и алтернативно театрално пространство с площ от 250 кв.м и височина от 12 метра. Насладете се на любимите си постановки, представени на високо ниво от най-големите ни театрални таланти, както и на новите изгряващи звезди на бългасрката сцена.

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки.Website Facebook


Обекти на фирмата

обект: НЕЗАВИСИМ ТЕАТЪР
адрес: ул. Върбица 12
град: София
телефон: 0898 80 82 82
email: slav.boychev@montfiz.com
за 1 лв. получавате 5 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.