Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

ГАЛЕРИЯ ЕВРОПА


Галерия Европа представя първата по рода си, изключителна селекция от над  800 творби на най - утвърдените майстори на съвременното българско изкуство. Изберете от каталога на сайта на Галерия Европа и заповядайте да ги видите на живо. Галерия Европа е красива, стара сграда на два етажа от началото на ХХ век с художествена стойност, паметник на културата, в сърцето на София , на метри от Президентството, на една на една от най-престижните и любими улици на столичани от епохата на новото столетие –  Леге, №3.

Представени са над  150 от най – изявените български автори на живопис, графика, скулптура, дърворезба, текстил, художествена бижутерия. Сред тях – носители  на много Световни призове  от международни участия като: Международно Биенале на графиката – Оренсе, Испания; Биенале EMMA – Европейски майстори на модерното изкуство, Австрия; Академична палма на Международната академия за съвременно изкуство, Белгия и много други,  членове на Maison des artes,  Международен художествен фонд Москва, Международната академия „ Греци Марино“, Италия; AIMC ( международна организация на съвременните мозаисти) – Равена, Италия и др. 

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Website Facebook


Обекти на фирмата

обект: Галерия Европа 1
адрес: ул. Леге № 3
град: София
телефон: +359 894 341 724
email: europeartgallery@gmail.com
за 1 лв. получавате 3 точки
обект: Галерия Европа 2
адрес: бул. Черни връх 100, мол Парадайс център, етаж + 3
град: София
телефон: +359 894 341 724
email: europeartgallery@gmail.com
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.