Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

ПАЛМС СПА


Палмс Спа е идеалното място за релакс и възстановяване от стреса на градския живот. В този спокоен оазис, разположен на площ от 400 м2 в сърцето на София, нашият квалифициран персонал ще Ви помогне да ревитализирате Вашето тяло, да се заредите с енергия и да преоткриете себе си в място, далеч от стреса на ежедневието. Спа центърът в Хотел Анел е перфектното място !

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга , за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка само изцяло с точки като имате необходимата сума в Wizzy точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Website


Обекти на фирмата

обект: Палмс СПА
адрес: бул. Тодор Александров 14
град: София
телефон: 0882407478
email: fb@eldorado.bg
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.