Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

ТОРНАДО 2 ООД


„Торнадо 2 ООД” е основана през 1991г. и специализира своята дейност в областта на „ праховото боядисване” - полимерно покритие върху метални изделия, което гарантира тяхната висока износоустойчивост приежедневна експлоатаци. За пръв път в България „Торнадо 2 ООД” въведе производствена линия за нанасяне на цветно покритие върху PVC профили по скалата на RAL, която разполага с около 180 цвят Най- новата услуга, която предлага фирмата е изработка на термопанели от алуминиева ламарина с размери 2000 х 1000 х 20 мм. Капацитетът на инсталациите за боядисване е с неограничени възможности. .

Важно!!!
Когато плащаш своя покупка или услуга, за да получиш Wizzy точки трябва да представиш своята WizzyDeal карта в момента на плащане. Начисляването на бонус точките се извършва от служителя на касата на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в точки или при желание частично с точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки.WebsiteFacebook


Обекти на фирмата

обект: Торнадо
адрес: ул. Адам Мицкевич 4, в сградата на ОМЗ
град: София
телефон: 0888 51 63 57
email: tornado_ltd@trust.org
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.