Нашите партньори

 

Научете повече за партньорските локации на WizzyDeal. Проверете актуалните кампании и вижте колко Wizzy точки можете да получите във всеки обект от партньорската мрежа на WizzyDeal.

МЦ НЕВРОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ


Неврологичният кабинет е оборудван е с най - съвременна техника за диагностика на неврологичните заболявания: ехограф за цветно дуплекс скениране на артерии и вени, апарат за транскраниална доплерова сонография, електромиографски апарат, апарат за електроенцефалографии. Комбинацията от отлично подготвени специалисти и висококачествена нова апаратура на водещи фирми е причина за бърза и качествена диагностика на множество неврологични, ортопедични и ревматологични заболявания.

Важно!!!
В МЦ Неврологичен кабинет получаваш Wizzy точки само , когато заплащаш платен преглед и представиш своята WizzyDeal карта.Начисляването на Wizzy точките се извършва от служителя на рецепцията, на WizzyDeal терминалното устройство.Със събраните Wizzy точки в този обект може да заплатите вашата сметка изцяло, ако имате необходимата сума в Wizzy точки! Необходимо е да знаете персоналният си ПИН код, за да го въведете при заплащане с Wizzy точки. Website Facebook


Обекти на фирмата

обект: МЦ Неврологичен кабинет
адрес: ж.к. Младост 1 бл.28
град: София
телефон: 02/9753502
email: ivan.ivanov64@gmail.com
за 1 лв. получавате 3 точки


Кампании на фирмата

Няма кампании за момента.